Dick Nyström (t.v.), eier av Summ Systems kjøper Zenith Systems av eier Odd Erik Sveen (t.h.)

Summ Systems kjøper Zenith Systems

Summ Systems kjøper Zenith Systems (Oslo, Norge) og danner en skandinavisk foretaksgruppe med spisskompetanse innen PLM og ”Digital Manufacturing”

Summ Systems ble etablert i 2013 og har siden starten hatt en sterk utvikling og ble i 2016 kåret til Siemens PLM Top Partner i Norden. Selskapet som har kontor i Linköping og Göteborg, og nå også på Billingstad, er en spesialistpartner for Siemens Industry Software innenfor områdene produksjon og produktutvikling.

Bak avtalen ligger et ønske fra både Summ og Zenith om å kunne tilby norske bedrifter en omfattende kompetanse og bredere produktportefølje innenfor PLM og ”Digital Manufacturing” basert på erfaringer fra bransjer der Summ har hatt stor fremgang i Sverige. Dette er også helt på linje med den strategien Siemens har med å åpne for at spesialistpartnere satser på tvers av landegrenser for å sikre fortsatt vekst, samtidig som lokal tilstedeværelse sikrer nærhet og økt nytteverdi for kundene.

Zenith Systems har en sterk historikk med en lang rekke kunder innen ulike bransjer innen norsk industri. Den kompetansen og erfaringen som finnes i Zenith utfyller på en naturlig måte virksomheten til Summ, og kundene i Sverige, Norge og Danmark får nå tilgang til denne samlede kompetansen.

.

DNystrom

Jeg ble naturligvis veldig stolt og glad da vi kom til enighet med den tidligere eieren og at Siemens så tydelig stilte seg bak dette, samt at vi nå kan legge til flere områder og verdi til det skandinaviske markedet innen PLM og digital produksjon

Dick Nyström - Adm.Dir. Summ Systems

Hva skjer videre nå?

Vi kommer fortløpende til å gå ut med flere detaljer om hvordan vi skal lansere og utvikle dette, men hvis du har noen spørsmål så ta gjerne kontakt på dick.nystrom@zenith.no


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *