Cat 3512 in Pon Power Genflex generator set, 3D modell av skipsmotor fra Pon Power AS, visualisert ved hjelp av KeyShot.

Slik kan du vinne en KeyShot lisens!


KSIcon

Utrolige bilder og animasjoner. På minutter.Gi liv til ditt design

Å differensiere seg i et stadig tøffere marked krever nytenkning og evnen til å se nye løsninger. En trend vi ser i dag er ingeniører som i økende grad benytter seg av renderingverktøy. Ved hjelp av disse verktøyene kan man lage fotorealistiske visualiseringer av produkter underveis i utviklingen, allerede ved tidlig fase. Dette for lettere å få aksept for konsepter, identifisere problemer, understøtte designbeslutninger, samt for å selge produktet.

De skinnende perfekte produktfremstillingene som ser ut til å ha vært tatt av profesjonelle fotografer i et studio er også noe vi alle har sett. Sannheten er at majoriteten av disse bildene er 3D fremstillinger. Visste du f.eks. at 75% av alle produkter i IKEA-katalogen er 3D-rendrede bilder? Og hvorfor er det sånn? Jo, fordi 3D data gir en enorm fleksibilitet omkring eksperimentering av materialer, lyssetting, og aller viktigst: Det slår det å skulle produsere og frakte uendelige mengder med produktprototyper verden over ned i støvlene.Se vår samling av animasjoner laget av Magnus Skogsfjord og Isak Nordal i KeyShot. All geometrien er laget i NX og Solid Edge.


75% av IKEA-katalogen er 3D rendrede bilder

CGSociety - www.cgsociety.com

Produktvisualisering laget ved hjelp av renderingsoftware hjelper produktutviklingsprosessen på mangfoldige måter. De kan hjelpe betraktelig med å “selge” idéer eller konsepter lenge før de i det hele tatt eksisterer i fysisk form. I tillegg kan de kommunisere viktig produktinformasjon til kunder, som f.eks. hvordan man sammenstiller et produkt, hvordan man bruker produktet, understøtter ingeniører i utviklingsprosessen og kan kutte tiden til produktet er klar for markedet. Utover dette er det ikke til å legge skjul på at det er utrolig gøy.Gjør jobben internt

3D visualisering og rendering har gjerne vært noe som har vært satt ut til uavhengige tredjeparts studioer og spesialister og har samtidig vært noe som har vært forbeholdt større firmaer med større budsjett. Med KeyShot mener vi at du nå kan ta dette internt i bedriften, og kutte store utgifter. Med et intuitivt brukergrensesnitt er du bare minutter unna å kunne fremstille dine CAD-data på visuelt utrolig og tiltalende måter og således være i stand til å differensiere ditt produkt på markedet.

KeyShot er også fullstendig CAD-nøytralt, så uansett hva slags CAD-data du sitter på, så kan du være trygg på at KeyShot kan håndtere dette.


Motorsykkelmotor, visualisert med KeyShot.


Vinn en KeyShot lisens!Vi i Zenith Systems har nylig fått KeyShot inn i vår produktportefølje. I den sammenheng deler vi ut en gratis lisens av KeyShot HD med en verdi på $995 til én heldig vinner. Legg igjen en beskjed under, så er du med i trekningen. Veien til utrolige bilder og animasjoner er bare minutter unna.

Konkurransen er nå avsluttet. Takk til alle som deltok!Følg oss på sosiale medier


Comments

  1. Åge Thomassen Says: oktober 21, 2015 at 9:32 am

    Hei!Kan man få tilsendt informasjon og priser på programmet?

    Mva Åge T

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *