Teamcenter™TCIcon

PLM ryggrad for dine revisjonerHva er egentlig PLM?PLM – Product Lifecycle Management

Tusenvis av beslutninger tas i løpet av et livsløp for et godt produkt. Da snakker vi ikke bare de store milepælene, men også de små beslutninger som daglig tas og bidrar til det endelige resultatet. Alle beslutninger som tas i din bedrift kan potensielt bidra i større eller mindre grad til suksess eller fiasko. Med tanke på produkters økende kompleksitet vil det være like essensielt enten det jobbes med mekaniske deler eller elektronikk. En stødig oversikt og strukturering av dette er dessverre ofte oversett til langt ute i prosessen.

Grovt sett kan vi si at en PLM-prosess består av fem hovedfaser. Muligens er bare enkelte direkte relevant for din bedrift, men det er allikevel disse fem fasene som definerer livsløpet til et moderne produkt. Teamcenter legger til rette for full kontroll gjennom hele denne prosessen, helt ifra planlegging og innovasjonsstadiet til produksjon, service og avhending.

Ved hjelp av Teamcenter vil vi derfor kunne bidra til at dere tar de viktige og riktige beslutningene, samt har full kontroll på revisjoner og produktets livsløp innenfor de fasene dere måtte befinne dere i.Se TeamcenterInteressert i dette produktet?

Vil du vite hvordan vi kan tilrettelegge for PLM hos dere? Gi oss beskjed, så kan vi demonstrere for deg.

Ditt navn (påkrevd)

Din e-post (påkrevd)

Hva er du interessert i?
[select text* your-subject "Ønsker mer informasjon om Teamcenter" "Ønsker en demonstrasjon av Teamcenter"]

Skriv gjerne litt mer utfyllende hva du er på utikk etter