NX Realize Shape hos Snø Designstudio

NX Realize Shape hos Snø Designstudio


Innovativ hurtighet med NX Realize Shape

Snø Designstudio, med en historikk helt tilbake til 1960-tallet, er et industrielt designfirma med base i Fredrikstad. Med prosjekter som headset fra adidas til droner fra eSmart (ekstern lenke), har de en imponerende bred portefølje med produkter designet i Siemens NX.

De har nylig tatt i bruk Realize Shape, som har endret prosessen for hvordan de designer produkter. Daglig leder og Industridesigner Vidar Pedersen omtaler verktøyet som en revolusjon i kontekst av konseptutvikling og avansert flatemodellering.Realize Shape er nærmest revolusjonerende i forhold til hvor raskt vi nå kan generere konsepter i 3D.

Vidar Pedersen - CEO / Industridesigner hos Snø DesignstudioRealize Shape er nærmest revolusjonerende i forhold til hvor raskt vi nå kan generere konsepter i 3D.

Vidar Pedersen - CEO / Industridesigner hos Snø Designstudio

Realize Shape har allerede blitt testet på noen utvalgte prosjekter. Industridesigner Stian Normann Andersen har hatt som oppgave å dykke inn og teste verktøyet, og er meget fornøyd med hvor lett tilgjengelig avanserte flater er blitt i NX. Han kan videre fortelle at det nå er en mye raskere vei fra tegnebrettet over til CAD på grunn av Realize Shape, siden det er så effektivt å eksperimentere med former i kontekst av 3D. “Det er nesten trist å bevege seg bort i fra noe som tidligere har vært et kjært håndverk, men det går så raskt med Realize Shape at jeg ikke trenger bruke tid på gode håndskisser.” kan Stian fortelle, og presiserer: “Noe jeg brukte flere dager på før, kan jeg nå gjøre på noen få timer!”Noe jeg brukte dager på å designe tidligere, klarer jeg nå å gjøre på få timer!

Stian Normann Andsersen - Industridesigner hos Snø DesignstudioNoe jeg brukte dager på å designe tidligere, klarer jeg nå å gjøre på få timer!

Stian Normann Andsersen - Industridesigner hos Snø Designstudio


Nysgjerrig på NX Realize Shape? Klikk her for å lese mer (ekstern lenke). 


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *