NORBIT High Frequency Switch her visualisert av Zenith Systems

NORBIT – Visuell begeistring


NORBIT, en elektronikkbedrift fra Trondheim har utviklet høyteknologiske løsninger i over 20 år. Med alt ifra den velkjente Autopass-brikken som mange har i frontruten på bilen til en av verdens beste sonarer, har de posisjonert seg som en av de fremste på sitt felt, og produktporteføljen er langt ifra liten.


Nylig har NORBIT utviklet verdens første høyeffekts radiosystem som håndterer frekvens-hoppende kryptert samband. Som eksperter på avansert elektronikk har imidlertid ikke NORBIT noen intern ekspertise på visualisering, og tok derfor kontakt med Zenith Systems for å levere underlag både til nettside, flyers og rollups.Autopass-brikken er utviklet av NORBIT (bilde: NORBIT).

Fra kjedelig CAD-data til visuelt spennende

Maskiningeniør Paul Kopperud ved NORBIT legger ikke skjul på at de har litt anonymt design på det nyutviklede produktet, men med tanke på at dette skal leveres til blant annet militære kunder, så er det også et poeng at det skal være enkelt, rent og anonymt. Samtidig er ikke dette en hindring for at man kan vise produktet fra sin beste side ved hjelp av 3D-visualisering.

THE NORBIT RACK: Grafisk plansje visualisert og deisgnet av Zenith Systems

3D visualisering spiller viktig rolle i utviklingsfasen

All nødvendig CAD-data stod NORBIT for selv, og etter en rask mail-korrespondanse med ønsker om materialer og farger, var ikke veien lang for å sette i gang med visualiseringen.123ab9c

Vi hadde 3D-modellene fra før. Ønsker om farger og materialer sendte vi i en rask epost og resten tok Magnus seg av. Resultatet taler for seg selv.

Paul Kopperud - Mechanical Design Engineer, NORBIT


Zenith Systems har vært med fra en tidlig fase og fått med seg hvordan produktet har endret form og farge opp gjennom årene, og samtidig kommet med råd og forslag på hvilke materialvalg som kan egne seg for produktet. Når det endelige produktet skulle vises frem falt det seg naturlig å gjøre dette også i 3D.Under kan du se et utvalg av arbeidet vi har gjort for NORBIT. CAD-grunnlaget stod de for selv:Du kan lese mer om brødrene Simonsens innovative produkt på deres egen hjemmeside – www.roestcoffee.com.

Vil du vite mer?

Har du behov for tilsvarende tjenester? Kanskje du bare lurer på hvordan vi kan bidra til å få dine CAD data til å skinne?


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *