USA er årets partnerland med den industrielle messa i Hannover 2016. Obama møtte opp personlig og besøker her Siemens' stand sammen med den tyske kansleren Angela Merkel.

Die Hannover Messe 2016

Die Hanover Messe i Tyskland er verdens største industrielle messe. Denne holdes ved Hanover Fairground i Hannover, og har de siste årene hatt et deltagerantall på 6,500 utstillere og 250,000 besøkende. Helt siden oppstart, har Hannover Messen bidratt med internasjonal synlighet til firmaer som eksempelvis Siemens.

Årets Hannover messe tok plass mellom 25. og 29. April. Sammen med den tyske Kansleren Angela Merkel, besøkte President Barack Obama Siemens sin stand (se video lenger ned). Dette besøket viser viktigheten Siemens har som en global støttespiller, samt ryktet det har for partnere over hele verden. Standen hadde over 100,000 besøkende i løpet av messen, og over 200 representanter fra internasjonal media.

Besøkende og journalister ble gitt  demonstrasjoner for hvordan Siemens, med sin digitale softwareportefølje, bidrar til å hjelpe firmaer inn i den nye industrielle revolusjonen: Industri 4.0. Mange eksempler ble også gitt for hvordan den nødvendige teknologien allerede nå er tilgjengelig. For første gang kan man tilby den nødvendige teknologien for en fullstendig digitalisering gjennom hele verdikjeden. Den digitale softwareporteføljen kombinerer det virtuelle med den virkelige verden, og som resultat sitter man igjen med et fleksibelt “øko-system”, der alle berørte parter i verdikjeden har tilgang.

Hanover Messe: President Obama og Kansler Angela Merkel besøker Siemens stand


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *