NX™NXIcon

Alt i ett brukergrensesnittDerfor bør du bruke NX

Tradisjonelt sett brukes det enkeltstående software som tar seg av oppgaver som modellering, simuleringer, og tilrettelegging av produksjonsunderlag. En utfordring med denne måten å jobbe på, er at de respektive disipliner må bruke tid på å modellere eller reparere geometri for å kunne utføre sine oppgaver. Timer, dager, kanskje uker kan brukes på nettopp disse oppgavene, som låser ingeniører til å utføre oppgaver som strengt tatt burde brukes på utvikling og mer kvalitativt arbeid.

Med NX tilrettelegges en arbeidsprosess som effektiviserer nettopp dette. Med Master Modell konseptet kan de berørte avdelinger jobbe på samme geometri, i samme brukergrensesnitt, med de samme robuste verktøyene, uten noen form for formatsjonglering.

Samtidig som det jobbes med samme geometri, kan det også kunne jobbes parallelt på tvers av disipliner, og dermed fjerne seg fra den lineære, tradisjonelle arbeidsmetodikken.

Det er denne holistiske tankegangen vi gjerne vil se mer av, hvor unødvendig repetetivt arbeid på tvers av disipliner kuttes, og heller jobber ut ifra én master modell, én sannhet.


NX10 for CAD/CAE/CAMInteressert i dette produktet?

Be om mer informasjon, eller kanskje en demonstrasjon?

Ditt navn (påkrevd)

Din e-post (påkrevd)

Hva er du interessert i?
[select text* your-subject "Ønsker mer informasjon om NX generelt" "Ønsker en demonstrasjon av NX"]

Skriv gjerne litt mer utfyllende hva du er på utikk etter